Hvilken frisør i Hillerød skal du vælge? Læs her!

Valgene er mange, når man skal finde ud af, hvilken frisør i Hillerød, man skal vælge. Der er en del forskellige saloner at vælge i mellem, og derfor kan det være svært at overskue, præcis hvilken frisør i Hillerød, der er den bedste. Men der er forskel på kvaliteten af frisørerne – og beliggenheden.

Salon Rosted – Frisør i Hillerød, der har det hele

frisør hillerødHvis du vælger at besøge Salon Rosted, når du skal klippes næste gang, er du sikker på at få et ordentligt resultatet. Der er kun dygtige frisører ansat i salonen, og de er rigtige gode til at forstå, hvordan ens ansigtsudtryk og hårtype bedst kommer til deres ret, når der skal klippes eller farves.

Og klipning er én ting, når man skal vælge frisør i Hillerød – farvning er en anden. Salon Rosted mestrer farveteknikken balayage, som er en svær farveteknik at bruge for frisører, der ikke har øvet sig tilstrækkeligt i dette. Farveteknikken kan bruges til at lave naturlige men samtidig ekstraordinært flotte striber, så hårets udtryk bliver markant og originalt. Ønsker man dette, så er der ikke tvivl om, hvilken frisør i Hillerød man skal vælge.

Beliggenheden er sublim

Ikke alene er Salon Rosted en rigtig god frisør i Hillerød – De ligger også godt placeret. Deres salon, der ligger lige ned til den smukke Frederiksborg Slotssø, har gode parkeringsmuligheder tæt på. Der er op til flere parkeringspladser i nærheden, og da salonen ligger i centrum af Hillerød, er det også nemt for lokale beboere at cykle eller gå til salonen.

Bestil tid med det samme

Salon Rosted er en populær frisør i Hillerød, og derfor er der god grund til at være ude i god tid, hvis man ønsker at blive klippet i salonen inden længe. Man kan kontakte Salon Rosted og bestille tid til både klip og farvning ved at besøge deres hjemmeside og bruge kontaktoplysningerne derinde:

Salon Rosted – Frisør i Hillerød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *