Hair extensions er ægte hårkunst

Så er det endnu en gang blevet tid til et nyt indlæg her på bloggen. I dag skal det handle om noget, som rigtig mange piger får lavet, og det er selvfølgelig hair extensions, som er blevet et kæmpe hit blandt mange.

Mode handler ikke kun om, hvad vi har på af tøj og smykker, men også hvordan vi sætter vores hår, lægger vores makeup etc. Lige nu er det yderst moderne at have tykt og langt hår, som gerne må være lidt vildt. Det er de færreste, der har sådan noget hår fra naturens side, og derfor vælger mange at få lavet hair extensions, så de også kan være med på hårmoden.

Kvaliteten og ikke mindst prisen når det kommer til hair extensions varierer meget, og man skal derfor gøre op med sig selv, hvor mange penge man vil investere, og hvor god kvaliteten skal være. Når man snakker om kvalitet ift. hair extensions, så menes der kvaliteten af det hår, der bliver brugt. Er kvaliteten dårlig, bruges der som regel kunstigt hår, og hvis kvaliteten er høj, er der som regel tale om ægte og meget fint hår. Derudover kommer påsætningsmetoden også ind i billedet, da det endelige resultat blandt andet også afhænger af, hvordan håret påsættes, altså hvilken teknik der bruges, og hvor dygtig den pågældende stylist er til at vurdere, hvor der er behov for hair extensions.

hair extensions

Mange tror fejlagtigt, at man blot får påsat nogle hair extensions her og der, og så har man det færdige resultat. Sådan forholder virkeligheden sig langt fra. Først skal man vurdere, hvor håret skal påsættes for at give den rette fylde ift. kundens ønsker, og dernæst skal håret klippes til, så hair extensions blander sig sammen med det oprindelige hår. Det er nemlig sådan, man undgår, at det bliver tydeligt, at man har extensions.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *