Garn er bedre end meditation

garnEr vild med garn. Nej mere end vild – snarere ekstatisk med garn, og lige nu har jeg i den grad garn på hjernen. Det gør, at jeg i den grad har kastet mig over strikkepindene, og jeg vil opfordre alle i verden til at gøre det samme, for jeg har aldrig følt mig så zen som nu.

Garn, garn og mere garn

Garn er det bedste for afslapning. Glem alt om motion og meditation og at betale penge for at gå til det, for du får det hele med garn og stokke. Det er noget af det mest afslappende, rekreative og kreative, du nogensinde kommer til at gøre i dit liv, og så får du samtidig nyt og varmt tøj ud af det. Garn er i den grad balsam for den trætte og stressede sjæl, og at lade fingrene følge strikkepindende og lave de dejligste masker i vrang og ret er den bedste medicin, du overhovedet kan få. Garn giver dig ro, og ro er, hvad vi moderne mennesker har brug for her og nu. Ro er en mangelvare, men det er garn ikke. Der er masser til i verden, og hvis du troede, at de var kedelige og usexede, så tager du i den grad fejl.

Det er sjovt, smukt og sexet at strikke, og så virker det oven i købet helende på din skønne sjæl. Du kan finde dit garn og dine strikkepinde frem og frembringe de bedste mønstre, verden nogensinde har set. Desuden har garn den yderst charmerende egenskab; du kan nemlig altid finde det frem, og du kan strikke i toget, foran fjernsynet, i din middagspause eller ethvert andet sted, du har lyst til. Tag det med i din taske eller i lommen, og brug det, hvor du vil. Rekreation kan ske alle steder overhovedet, og så bruger du også tiden nyttigt, når du strikker. Her finder du det bedste garn.  

Garn er det mest beroligende

Snyd ikke dig selv for den bedste og mest beroligende og afslappende oplevelse i verden: at strikke. Du kan lade fingrene gøre arbejdet med garn for dig og gentage den samme bevægelse igen og igen. Det er næsten som et mantra i meditation, som du gentager igen og igen, en let og tryg bevægelse, og det gør dig rolig og glad. Og så koster det hverken en bondegård eller en million, og du har garanti for at få ikke bare noget, men meget ud af det. Desuden kan du selv skabe dit eget tøj, og der findes masser af hjælpeartikler og opskrifter, du kan bruge som meditation. Strik dig selv til ro om aftenen eller når du har fred og der er stilhed i weekenden. Det er hyggeligt, og resultatet bliver også godt.

At skabe er at leve, og garn er din bedste ven, når du vil slappe af med stort S og ønsker at finde en måde, du kan blive rolig på. Så elsk dit garn og brug det som et redskab til indre ro i en fortravlet og hektisk hverdag. Det virker, og det er smukt. Tænk også på alt det fede tøj, som kommer ud af det, og al den glæde du kan give dine medmennesker med at dele dem ud. At give er også en gave, og du behøver ikke nogen yogi for at få ro. Du kan møjes med det bedste garn, nogle strikkepinde og lidt tid. Det er rekreation så det basker, og den enkel måde til ro er god. Desto enklere og nemmere, jo bedre. Keep it simple er et fint råd, og det kan hjælpe dig til at få et bedre og mere afbalanceret liv. Garn er som sendt fra himlen: simpelt, men helt ufattelig effektivt og beroligende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *