Årets højdepunkt: Sommerudsalg!

sale

Ja, det er nemlig rigtigt! Jeg elsker og ser mere frem til sommerudsalget end juleaftaen – guilty!!

Jeg har allerede været ud at shoppe lidt men venter lidt endnu med at gå helt shop-amok. Det er simpelthen fordi jeg er så fornuftig at vente til at der kommer endnu større rabatter på varerne. Ja, endnu større rabatter og flere varer der bliver sat ned. Det ved enhver sikkert som er vant til at shoppe, når der er udsalg, men der er faktisk også mange, der ikke er klar over det desværre. Det er bare så ærgerligt at købe noget, der bliver sat endnu længere ned kort tid efter!

Jeg var i Zara i søndags og købe et par ting, som jeg var bange for ville blive udsolgt inden prisen bliver sat yderligere ned. Jeg fandt blandt andet en lækker lyserød skjorte, der ville fungere perfekt som tunika. Der var kun to tilbage i min størrelse, men desværre havde de begge nogle ikke vaskbare pletter. Den ene skjorte havde en plet i ryggen, den anden på den nederste del af ærmet. Det var helt sikker at jeg ikke ville have den, der havde en plet på ryggen, men da jeg alligevel ville smøge  ærmerne op, gjorde det ikke så meget at pletten var på ærmet. Men jeg ville stadigvæk har afslag i prisen. Jeg gik derfor hen og spurgte hvor meget jeg kunne få i nedslag og til min store overraskelse blev der sagt: “None!” – jeg var målløs. Hvad sker der – det var jo 2.-sortering! Enhver professionel-shopper som mig ved, at en vare der har fejl, bliver sat ned med mindst 10%. Forvirret blev jeg ved med at forklare at der jo var en ikke-vaskbar plet på, men han sagde at det var deres politik “I´m sorry” 🙁 så kom oplysningen, der ikke overraskede mig, for vidste godt i forvejen, men vidste ikke at det nogensinde ville komme ud af en salgsassistents mund. Jeg fik at vide, jeg blot skulle vente til næste uge, hvor priserne bliver sat yderligere ned. Det kom meget bag på mig, men jeg takkede ham mange gange for at han var så ærlig.

Troede virkelig ikke at det var noget man sagde til kunderne – eller er det bare mig? Er der nogen af jer læsere, der har fået samme oplyst af en butiksassistent?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *